duminică, 17 februarie 2008

'Everything in its right place.'

Photo source unknown
Dormi. Fără vise, fără fantezii, fără depresii, fără nimic. Pur şi simplu dormi. Nu mai e nevoie să numeri oi fiindcă eşti deja una dintre ele.
Când te trezeşti, arunci o privire în jur, vezi că totul e absolut la fel ca şi acum două zile, aşa că nu e nici o problemă dacă mai dormi câteva. Nimeni nu îţi simte lipsa, ţie nu ţi-e dor de nimeni şi nu ai nevoie de nimic atâta timp cât dormi.
Într-o zi, ai deschis un ochi şi ai descoperit că te mutaseră într-o altă cameră. După care l-ai deschis şi pe celălalt şi ţi-ai dat seama că era tot camera ta, numai că vopseaua de pe pereţi se scorojise, era praf peste tot şi patul era nefăcut de luni de zile. Ai văzut oglinda, dar era acoperită cu un strat gros de praf şi arăta atât de bine încât ai zis că neapărat trebuie să-i faci o poză. Părul îţi atârna până la talie, iar unghiile nu-ţi mai erau pictate cu ojă roşie şi verde, deşi pierduseşi jumătate de oră pentru ele cu o seară înainte.
Ai ieşit pe coridor, îndreptându-te spre baie, dar nici ea nu mai era acolo unde ţi-o aminteai. Nu mai era hârtie igienică şi se făceau reparaţii, pentru că apa curgea puţin ruginită. Te-ai îndreptat spre bucătărie, dar frigiderul era gol şi nu erau vase murdare în chiuvetă. În camera alor tăi nu mai erau decât pereţii, şi atunci ţi-ai dat seama că se mutaseră altundeva.
Dintr-o dată te-ai simţit foarte obosit şi te-ai dus să te culci din nou.

0 vorbe-n vânt: